TM unifi Untuk Kediaman dan Perniagaan

TM Unifi – Nikmati kelajuan internet sehingga 800 Mbps, memastikan anda tidak perlu menunggu lagi untuk video buffering atau laman web memuatkan. Sama ada anda menonton filem secara dalam talian, bermain permainan dalam talian, atau sekadar melayari web, Unifi menawarkan sambungan yang boleh dipercayai dan pantas seperti kilat yang akan menjaga anda terhubung dengan dunia.

tiktok, mobile, smartphone-1087845.jpg

Internet yang pantas untuk kehidupan moden.

Dapatkan Unifi untuk internet sepantas kilat dan diyakini dengan ciri-ciri untuk perniagaan bagi memastikan anda dan perniagaan anda terhubung dan dilindungi. Jangan biarkan internet yang lambat atau tidak stabil mengganggu anda. Sertai ribuan pelanggan yang berpuas hati dan rasai sendiri kehebatan internet TM fiber.

Kepantasan Internet sehingga 2Gbps

Kelajuan internet yang pantas seperti kilat sehingga 2Gbps memastikan anda tidak perlu menunggu lagi untuk video buffering atau laman web memuatkan.

Mampu Milik

Sambungan internet yang diyakini dengan pelbagai pakej yang sesuai bajet anda bagi memastikan anda dapat terus terhubung dengan dunia tanpa begolok bergadai.

24 x 7 Khidmat Pelanggan

Sokongan pelanggan yang komited tersedia 24 x7 memastikan sebarang isu atau kebimbangan diselesaikan dengan cepat dan berkesan.

Pemasangan Percuma

Proses pemasangan yang mudah dan bebas masalah tanpa bayaran tersembunyi memberikan ketenangan pikiran kepada anda ketika mendaftar Unifi.

Dipercayai oleh Jutaan Orang

Unifi adalah pembekal internet fiber terkemuka di Malaysia, yang dipercayai oleh jutaan pelanggan.

Internet Yang Menyakinkan

Unifi menggunakan teknologi serat optik, yang menawarkan sambungan yang boleh dipercayai dan stabil, dengan sedikit atau tiada masa terhenti.

Plan Harga TM unifi

Pelan Unifi datang dalam pelbagai pakej yang memenuhi keperluan dan bajet yang berbeza. Sila klik pada “Lihat Plan Kediamaan” dan “Lihat Plan Perniagaan” untuk melihat butiran lanjut.

Internet Kediaman

dari RM

89

/ bulan

  • Kelajuan dari 30 Mbps – 800 Mbps
  • Data Tanpa Had
  • PEMASANGAN PERCUMA
  • PERALATAN PERCUMA
  • Kontrak 24 bulan

Internet Perniagaan

dari RM

139

/ bulan

  • Kelajuan dari 30 Mbps – 800 Mbps
  • Data Tanpa Had
  • PEMASANGAN PERCUMA
  • PERALATAN PERCUMA
  • Kontrak 24 bulan

Cara Memohon Plan unifi

Mendapatkan unifi tidak lagi sukar. Dapatkannya secara dalam talian dan kami bersedia membantu memudahkan urusan anda.

Semak Liputan unifi

Semak ketersediaan Unifi fiber di kawasan anda dengan menghantar mesej WhatsApp kepada kami di 0147593914 atau mengemukakan borang permohonan dalam talian di sini.

Penghantaran Borang

Setelah kami mengesahkan ketersediaan unifi di kawasan anda, kami akan berkomunikasi dengan anda melalui WhatsApp untuk meneruskan proses permohonan. Sediakan salinan kad pengenalan anda dan bukti kediaman semasa proses pendaftaran.

Tunggu Pemasangan

Seorang juruteknik Unifi akan menghubungi anda untuk mengatur pemasangan kabel fiber optik dan modem di premis anda. Pemasangan biasanya mengambil beberapa jam dan pihak anda perlu hadir semasa pemasangan.

Nikmat Internet unifi

Selepas pemasangan selesai, anda boleh mulai menggunakan pakej unifi fiber anda dan menikmati internet berkelajuan tinggi, penggunaan data tanpa had, dan perkhidmatan lain yang disertakan dengan pakej yang anda pilih.

Maklumat Teknikal TM unifi

Empat sebab utama mengapa anda perlu mempertimbangkan untuk menggunakan unifi untuk rumah atau perniagaan anda.

Teknologi Optik Fiber

TM Unifi menggunakan kabel fiber optik untuk menyediakan internet berkelajuan tinggi kepada pelanggan, yang menawarkan sambungan yang lebih cepat dan stabil berbanding dengan kabel tradisional.

Internet Berkelajuan Tinggi

TM Unifi menawarkan kelajuan internet yang berkisar antara 30Mbps hingga 2Gbps, bergantung pada pakej yang dipilih. Ini membolehkan pengguna untuk menonton secara dalam talian, melayari, dan memuat turun kandungan dengan kelajuan tinggi tanpa sebarang buffering atau kekangan.

Penggunaan Data Tanpa Had

Semua pakej TM Unifi dilengkapi dengan penggunaan data tanpa had, yang bermakna anda boleh menggunakan internet sebanyak yang anda mahu tanpa perlu bimbang tentang mencapai had data atau dikenakan caj tambahan.

Perkhidmatan Nilai Tambah

TM Unifi menawarkan perkhidmatan tambahan seperti HyppTV, panggilan suara, dan penyimpanan awan (cloud storage), yang menyediakan pengguna dengan satu set perkhidmatan yang komprehensif yang memenuhi keperluan dan pilihan yang berbeza.


Scan the code
Verified by MonsterInsights