Soalan Lazim

Pendaftaran dan pengaktifan adalah PERCUMA. Setelah pemasangan anda selesai, anda perlu membayar RM100 seminggu selepas pemasangan

Ya awak boleh. Walau bagaimanapun, anda perlu membayar baki bilangan bulan. Contohnya jika anda menamatkannya setelah 14 bulan penggunaan pakej RM89, anda perlu membayar RM89 / bulan x (24 – 14 bulan) = RM890 ditambah sebarang cukai yang dikenakan.

TM mempunyai tarikh pemotongan bil mereka sendiri. Sekiranya tarikh pemotongan adalah pada 25 setiap bulan dan pemasangan anda pada 23 bulan yang sama, tarikh bil pertama anda hanya akan diberi nilai 2 hari. Pada bulan berikutnya anda akan mendapat bil satu bulan penuh.

Secara lalai, anda hanya akan menerima bil elektronik yang dihantar ke e-mel anda semasa anda mendaftar. Sekiranya anda memerlukan bil kertas, sila maklumkan kepada ejen kami. Harap maklum bahawa anda perlu membayar RM2 sebulan untuk mendapatkan bil kertas yang dihantar melalui pos.

Ini berbeza-beza bergantung pada lokasi dan ketersediaan pemasang. Biasanya memerlukan masa sekitar seminggu hingga 2 minggu untuk proses normal. Sekiranya ada masalah maka ia mungkin memakan masa sekitar 3 – 4 minggu atau bahkan berbulan-bulan.

Berikut adalah cadangan sahaja dan anda boleh memilih mana yang anda fikirkan dapat memenuhi keperluan isi rumah anda.
1-2 pengguna untuk 1 hingga 2 peranti: 30 Mbps. (Tanpa Saluran TV)
2-3 pengguna maksimum 5 peranti: 100Mbps. (Tanpa Saluran TV)
6 pengguna berbilang peranti: 300 Mbps. (Dilengkapi dengan Saluran TV Ultimate)
10 pengguna berbilang peranti: 500Mbps. (Dilengkapi dengan Saluran TV Ultimate)
10 pengguna berbilang peranti: 800 Mbps. (Dilengkapi dengan Saluran TV Ultimate)

Hubungi Ejen TM Unifi

Call Us

WhatsApp

SMS